You are currently viewing טיפוח משטח האוכל

טיפוח משטח האוכל

כעת לאחר שקראת בפירוט על אפשרויות משטח האוכל שלך, ולמדת על היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, הגיע הזמן לעבור על הטיפול במשטח האוכל שלך. טיפול במשטחי האוכל הוא כנראה החלק החשוב ביותר ברכישה הגדולה הזו, אז שימו לב!

 

כלל אצבע כללי לטיפול במשטחי האוכל הוא לעולם לא להשתמש בחומר שוחק או חריף עליו. ובהחלט לעולם אל תשתמש באקונומיקה, או אפילו במוצר המכיל אקונומיקה לניקוי משטח. זה יפשיט ויפגע בכל ציפוי שהוחל, ויהרוס כל חומר ממנו עשוי המשטח. יש עוד הרבה "אל תעשה" כשזה מגיע לטיפול במשטחי האוכל, אבל אם תעקבו אחר ה"עשה" למטה, תשמרו על זה יפה ותגרום לזה להימשך שנים! כמובן שתוכלו להשתמש בטיפים אלו גם על כסאות לפינת האוכל.

 

טיפוח משטחי אוכל מעץ:

כדי לטפל במשטח אוכל מעץ עם ציפוי לכה שקופה לא מגן, בצע את השלבים הבאים:

 

-נגב עם מטלית לחה וכמות קטנה של סבון כלים נוזלי

 

-חזור על הפעולה עם מטלית לחה נקייה

 

-נגב שוב עם מטלית יבשה ונקייה

 

טיפול משטחי אוכל מנירוסטה בדרגת מסעדה:

משטחי נירוסטה הינם סניטריים ועמידים, ושריטות, שקעים וחריצים הם מאפיינים של החומר. אתה עשוי לחשוב שחומר ניקוי או פוליש מנירוסטה מתאים, אך יש להשתמש בהם רק אם המשטח נשרט או מוכתם. סוג זה של מוצר הוא ציפוי ממשי, שנועד לתקן כל נזק. לטיפול במשטחי אוכל מנירוסטה וניקוי קבוע, בצע את השלבים הבאים:

 

-נגבו את המשטח עם מטלית לחה ורכה

 

-הוספה של סבון נוזלי עדין (לא שוחק וללא אקונומיקה) מקובלת גם כן

 

-לנגב תמיד בכיוון הגימור המוברש (או הגרגר)

 

זכרו, מזון או שתייה שנשפכו (במיוחד מהזן החומצי) יפגעו במשטח האוכל שלכם אם יישארו עומדים. נגב מיד כל נשפך, כולל מים קשים, שיכתימו ויפגעו.

 

טיפול משטחי אוכל מזכוכית:

כמו בחלונות שלך, נקה את משטחי האוכל מזכוכית עם חומר ניקוי עדין לזכוכית לעתים קרובות. באופן טבעי, הם מושכים בלאגנים דביקים וטביעות אצבע ומופיעים הרבה יותר מאשר משטחים אחרים. טיפול במשטחי אוכל מזכוכית יהיה תכוף יותר מבחינת שמירה על נקיון וללא כתמים.

 

וזה משלים את סדרת חינוך משטחי האוכל שלנו! מה חשבת? האם למדת עצות חשובות שלא ידעת קודם? הודע לנו ואז תן לכל החברים שלך לקבל את כל העצה הנהדרת הזו לטיפול במשטחי האוכל!